:: Αρχική     :: Προφίλ     :: Προϊόντα     :: Νομοθεσίες     :: Άρθρα     :: Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 


AGMOR FEED FLAVORS
ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ κ΄ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΓΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

bullet Ασφαλή στη χρήση τους.
bullet Αποτελεσματικά όταν αναμιγνύονται με οποιουδήποτε συστατικά σε κάθε τύπο ζωοτροφής.
bullet Παρασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές
bullet Εγκεκριμένα από FDA (GRAS) και ΕΟΦ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Τα Agmor flavors που βρίσκονται σε ξηρά μορφή είναι ερμητικά συσκευασμένα σε θερμοκολημένες συσκευασίες των 500 γρ. (Κιβώτιο : 50 πακέτα των 500 γρ.) για να προφυλάσσεται το προϊόν από τυχόν αλλοιώσεις που μπορεί να προκληθούν από αέρα κ΄ υγρασία. Όσες βρίσκονται σε υγρή μορφή (ρευστά) διατίθενται σε ερμητικά σφραγισμένους περιέκτες των 50 lbs (22,7 Kgr).

AGMOR FLAVORS

Agmor Sweet Flavor : (ΧΟΙΡΙΔΙΑ – ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟΣ)
Είναι σχεδιασμένο ειδικά για νεογνά κ΄ μικρής ηλικίας χοίρους. Το προϊόν αναπτύχθηκε για να προσελκύσει τα νεογνά χοίρων, που ακόμα θηλάζουν, στην στερεά τροφή. Συνδυάζει την γλυκιά γεύση που οι χοίροι προτιμούν, με σφένδαμνο (maple) κ’ άλλες φυσικές ή τεχνητές γεύσεις κ΄ γλυκαντικές ουσίες, με ευρέως αποδεκτές γεύσεις κ΄ αρώματα που το καταστούν ένα αποτελεσματικό προσθετικό. To προϊόν σε δοσολογία 500 – 1000 γρ / τόνο τροφής αντικαθιστά την γλυκύτητα 50-100 κιλών ζάχαρης. Το προϊόν βρίσκεται σε στερεά μορφή.

Agmor Αnise Flavor 2x : (ΒΟΟΕΙΔΗ – ΧΟΙΡΟΙ ΠΑΧΥΝΣΗΣ- ΠΡΟΒΑΤΑ)
Είναι συμπληρωματικό με γλυκιά γεύση που χρησιμοποιείται για να ενισχύει την κατανάλωση τροφής. Περιέχει γλυκάνισο (anise) , anethol και άλλες φυσικές κ΄ τεχνικές ουσίες. Διατίθεται τόσο σε στερεά όσο και σε υγρή μορφή. Στην στερεά μορφή του χρησιμοποιείται σε αναλογία 250-1000γρ / τόνο τροφής, ενώ στην υγρή του μορφή σε αναλογία 4-16 ουγγιών (130-520 ml) / τόνο τροφής. Το υγρό παρασκεύασμα περιέχει επιπλέον φυτικά έλαια.

Agmor all Flavor extra : (Όλα τα ζώα κ΄ ΧΟΙΡΙΔΙΑ , ΜΟΣΧΑΡΙΑ)
Είναι ένα υποκατάστατο με γλυκιά γεύση, που περιέχει βανίλια, σφένδαμνο, γλυκάνισο κ΄ άλλες φυσικές κ΄ τεχνητές γεύσεις, που βελτιώνουν την αποδοχή όλων των τύπων ζωοτροφών από το ζώο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ΄ για μοσχάρια κ΄ χοιρίδια. Το ‘All flavor extra’ αναμιγνύεται πολύ ικανοποιητικά με όλα τα συστατικά, κ΄ διατίθεται τόσο σε στερεά όσο κ΄ υγρή μορφή. Κάθε pound (~ 1/2 κιλό ) προϊόντος ισοδυναμεί με την γλυκαντική γεύση 50 κιλών ζάχαρης. Χρησιμοποιείται σε αναλογία 500 γρ - 1 κιλό προϊόντος ανά τόνο (1000 κιλά) ζωοτροφής. Όσα βρίσκονται σε υγρή μορφή χρησιμοποιούνται σε αναλογία 130-200 ml προϊόντος προς τόνο ζωοτροφής.

Agmor Special Sow Lac : (ΧΟΙΡΙΔΙΑ - Απογαλακτισμός)
Είναι ένα ελκυστικό τροφής σχεδιασμένο ειδικά για μικρούς χοίρους που αρχίζουν να καταναλώνουν ξηρά τροφή. Συνίσταται η χρήση του κατά τον απογαλακτισμό. Περιέχει μίγμα καραμέλας, βανίλιας, κ’ άλλων φυσικών κ΄ τεχνιτών γεύσεων κ΄ γλυκαντικών. Προστίθεται σε αναλογία 500-1000γρ / τόνο τροφής κ΄ βρίσκεται σε στερεά μορφή.

Agmor Βerry Concentrate : (ΒΟΟΕΙΔΗ - ΧΟΙΡΟΙ- ΠΡΟΒΑΤΑ- ΑΛΟΓΑ)
Είναι ένα υποκατάστατο / προσθετικό με γεύσεις φρούτων αναμιγμένο με μούρο (berry), βανίλια κ΄ άλλες φυσικές κ΄ τεχνητές γεύσεις κ΄ γλυκαντικές ουσίες για να ενισχύει την αποδοχή κάθε είδους ζωοτροφής. Προορίζεται για γαλακτοφόρες αγελάδες, βοοειδή, άλογα, χοίρους, καθώς κ΄ πρόβατα. Αναμιγνύεται καλά με όλους τους τύπους τροφής. Χρησιμοποιείται σε αναλογία 500-1000 γρ / τόνο τροφής. Βρίσκεται σε στερεά μορφή.

Agmor all Dairy Flavor : (ΓΑΛΑΚΤΟΦΟΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ)
Προσδίδει μια ενιαία γεύση φρέσκων δημητριακών σε τροφές που προορίζονται για γαλακτοφόρα ζώα κ΄ περιέχει έλαια κίτρου, βανίλια, ethyl butyrate καθώς κ΄άλλες φυσικές κ΄ τεχνητές γλυκαντικές ουσίες κ΄ γεύσεις. To προσθετικό αυτό καλύπτει την πικρή γεύση της ουρίας. Βοηθά να διατηρείται σταθερή η κατανάλωση τροφής. Βρίσκεται σε στερεά μορφή κ΄ αναμιγνύεται σε αναλογία 250 - 500 γρ/ τόνο τροφής.

Agmor Ηorse Flavor extra. : (ΑΛΟΓΑ)
Μια γεύση στην οποία τα άλογα και τα πόνυ δεν μπορούν να αντισταθούν. Η δυνατή ενισχυτική του γεύση επιτρέπει οποιαδήποτε αλλαγή στα συστατικά της τροφής. Το προϊόν περιέχει μεταξύ άλλων γεύσεων κ΄ αυτές των μήλου κ΄ κανέλλας. Βρίσκεται σε στερεά μορφή κ΄ χρησιμοποιείται σε αναλογία 500-1000 γρ / τόνο τροφής.

Agmor Sweet Special: (Όλα τα ζώα)
Είναι ένα συμπλήρωμα με πολύ γλυκιά γεύση που χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση οποιαδήποτε τύπου ζωοτροφής. Είναι ένα φθηνό αντικατάστατο των τυπικών γλυκαντικών κ΄ περιέχει επιλεγμένο μίγμα με ρούμι, σφένδαμνο , γλυκάνισο κ΄ άλλες φυσικές κ΄ τεχνιτές ουσίες κ΄ γλυκαντικά. Χρησιμοποιείται σε αναλογία 250 – 1000 γρ/ τόνο τροφής. Σε αυτή την δοσολογία το αποτέλεσμα που προσδίδει ισοδυναμεί με τη γλυκαντική γεύση 25-100 κιλών ζάχαρης. Βρίσκεται σε στερεά μορφή.

Agmor Super Apple Flavor : (ΑΛΟΓΑ κ΄ ΕΛΑΦΙΑ)
Υποκατάστατο με πολύ φρέσκια γεύση. Παρασκευάζεται από ειδικό συμπύκνωμα μήλου σε συνδυασμό με άλλες φυσικές κ΄ τεχνιτές γεύσεις. Εξαιρετικά σταθερό, κρατά τη γεύση κ΄ το άρωμά του για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα. Βρίσκεται σε στερεά μορφή. Αναμιγνύεται πολύ εύκολα. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, συνίσταται να αναμιγνύεται σε αναλογία 500-1000 γρ / τόνο τροφής.

Rabbit Feed Flavor : (ΚΟΥΝΕΛΙΑ)
Είναι ένα συμπλήρωμα με ιδιαίτερη γεύση το οποίο είναι ιδιαίτερα αρεστό στα κουνέλια (συμπεριλαμβανομένων αυτών νεαρής ηλικίας – απογαλακτισμού). Περιέχει σφένδαμνο κ΄ άλλες φυσικές κ΄ τεχνιτές γεύσεις κ΄ γλυκαντικές ουσίες. Αναμιγνύεται σε αναλογία 500-1000 γρ / τόνο τροφής. Σε αυτή την δοσολογία το αποτέλεσμα που προσδίδει ισοδυναμεί με τη γλυκαντική γεύση 50-100 κιλών ζάχαρης. Βρίσκεται σε στερεά μορφή.

 

 
 Web Design & Web Development by ATnet Communications S.A.