:: Αρχική     :: Προφίλ     :: Προϊόντα     :: Νομοθεσίες     :: Άρθρα     :: Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 


BOVINE COLOSTRUM (Πρωτόγαλα)
ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΟΣΙΑΣ ΣΤΑ ΖΩΑ

Εξαιρετική πηγή ανοσοσφαιρινών (Immunoglobulins) 3 ειδών (ΙgG, IgM κ΄ ΙgA) για την παροχή ή / κ΄ ενίσχυση ανοσίας στα νεογέννητα. Περιέχει ανοσοσφαιρίνες που είναι αποτελεσματικές κατά συγκεκριμένων κοινών παθογόνων μικροοργανισμών, όπως: Ε. coli, Salmonella dublin, Brucella abortus, IBR, Clostridium perfringens και Hemophilus sommus.

Τα νεογέννητα μοσχάρια, όπως ουσιαστικά και όλα τα νεογνά των άλλων μηρυκαστικών, γεννιούνται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ.

Η λήψη πρωτογάλακτος μέσα στις πρώτες ώρες της ζωής τους είναι η μόνη οδός για την απόκτηση της ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ που τους χρειάζεται, για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις πρώτες μικροβιακές επιθέσεις που αναπόφευκτα θα δεχτεί ο οργανισμός τους. Επιτακτική λοιπόν η ανάγκη παροχής καλής ποιότητας και επαρκούς ποσότητας πρωτογάλακτος στα νεογέννητα προκειμένου να αποκτηθεί ανοσία και να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά τους. Οι ανοσοσφαιρίνες του Brookside Bovine Colostrum παράγονται από καθαρό βόειο πρωτόγαλα το οποίο συλλέγεται από πολυάριθμες φάρμες με πλήρως υγιή ζώα κάτω από τις αυστηρότερες συνθήκες υγιεινής. Αυτό το πρωτόγαλα ενώνεται προσφέροντάς σας ένα ευρύ φάσμα ανοσοσφαιρινών σε λυοφιλημένη μορφή.

Σύνθεση:
Ολικές ανοσοσφαιρίνες : 15%
Πρωτεΐνες : 46.7%
Λίπος : 18%
Υδατάνθρακες : 27.2%
Υγρασία : 2.9%
Τέφρα : 5.2%

Προτεινόμενη δοσολογία:

  • Μοσχάρια:
    20-25g όσο το δυνατόν γρηγορότερα μετά τη γέννηση, όταν χρησιμοποιείται ως η μοναδική πηγή ανοσίας. 5-15g / ημέρα, όταν χορηγείται υποστηρικτικά ως επιπρόσθετη πηγή ανοσφαιρινών.

  • Χοιρίδια:
    Μέρα 1η: 10γρ. / κιλό σωματικού βάρους.
    Από τη 2η μέρα: 2 γρ. / κιλό σωματικού βάρους.

  • Κατοικίδια : (σκύλοι –γάτες) : Με οδηγίες του κτηνιάτρου.

Μορφή:
Υδατοδιαλυτή σκόνη. (Μπορεί να χορηγηθεί διαλυόμενη σε αντικαταστάτη γάλακτος ή σε πόσιμο νερό. Με την έναρξη κατανάλωσης στερεάς τροφής, μπορεί να αναμιχθεί με αυτήν.)

Συσκευασία:
Σάκοι των 6kg ή των 20kg.

Xρόνος ζωής προϊόντος:
24 μήνες (2χρόνια)

Έρευνες έδειξαν 91% βιωσιμότητα σε νεογνά στα οποία χορηγήθηκε Bovine colostrum
σε σύγκριση με 16% βιωσιμότητα στους μάρτυρες.

 

 
 Web Design & Web Development by ATnet Communications S.A.